kvällen är räddad


Jag gillar verkligen inte söndagar, men den just den här ser ut att sluta bra: Ben&Jerrys och wallander på tv, helt okei om jag får säga det själv. Innan dess så blir det lita spanska plugg, prov på onsdag! Hade bäst.


i'm stuck in this game


acabo de ir un paseo.


Är nyss inkommen från en kvällspromenad. Snön som faller, ingen trafik utan bara tystnad. Ibland är det behövligt att ta en promenad för att komma ut, få frisk luft och rensa tankarna. Ibland med bra musik i headsetet och ibland utan musik, med det ända ljudet som uppstår när skorna tar i snön, ett knaprande ljud. Ibland att att man går med en bra vän och bara pratar ut, men också att gå själv, som jag idag. En promenad är alltid uppskattad,
men när den är spontan och med utan destination, det är då den är som bäst.

a perfect blue sky





Det är inte ofta solen är framme under vinterhalvåret och mer sällan är det klarblå himmel, men nu börjar det gå mot ljusare tider och det dröjer inte länge innan vi får se sådant igen. Hittade några bilder att bjussa på som är fotade under förra året, underbara känsla! 

this is good.


jag är så sjukthimlamega lycklig, det är gaaaaalet! 18.

1800 sekunder till helg.

Sitter här i skolan och har svenska. Försöker leta fram något att redovisa om, men kan inte komma på något. När man får valmöjligheten att välja precis vad som helst, så kan man ju tänka sig att det är superlätt att välja, men det är det verkligen inte. Att välja något är det som tar tid, sen när man valt så är det svåra över. Jaja, nu får jag väll ta tag i det svåra.

1800 sekunder till helg!

280110


IDA Scott Taylor wrote: 'Do not look back and grieve over the past, for it is gone, and do not be troubled about the future, for it has yet to come. Live in the present, and make it so beautiful that it will be worth remembering.

snöstormen är här


jag idag, höhö

Kollat in vädret? Svårt för er att missa. De har ju varnat tidigare om det här men ändå, nu har det snöat nonstop hela dagen, hur mycket snö finns det igentligen däruppe? Visst är det jobbigt med all blåst och all snö som vräker ned, men det är ändå ganska så mysigt med all den här snön som har kommit, det kan man inte förneka.
Hellre att det snöar och är varmare i luften än att det är 30- tycker jag. Det här är väll ingeting för oss norrlänningar, haha, eller? :) Nu har man ännu en anledning för att stanna inne och bara softa!

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, imorn är det full rulle med fyra träningar, två handboll och två fotboll. Gokväll


stendöd tjej


jag känner mig så sliten just nu, känner mig så tung i kroppen. Mina fötter har sagt ifrån för länge sen och nu var det väll kroppen tur att säga sitt. Ligger i sängen och det känns som jag ska hm typ sjunka igenom den, ni vet, som en sten - det är vad jag är just nu. Lite extra sömn så blir det nog bättre imorn, jag vet det!
Imorn så ska det vara klass 2 varning för storm här i vår lilla stad, med andra ord väldigt blåsigt. En sak är säker, som den sten jag är så kommer jag inte blåsa iväg, tur!

260110


min synvinkel just nu

Hola amigo! Sitter här i köket med lite skolarbete, hade bara en lektion + fotboll så tänkte passa på att göra lite hemma nu när man har tid. Till pluggandet gjorde jag en smoothie, vilken energikick alltså! Precis vad jag behövde ;-) Kommer nog vara lagomt pigg till handbollen snart :) Nos vemos!


250110


dags-för-träning-snart-laga-det-ända-du-kan-mat.

Jag måste erkänna. Laga mat är nog inte min grejj. Kan i stort sätt bara laga en sak, det som bilder visar. Men varför behöva kunna laga olika saker? Jag menar, det är ju gott och det är väll det som räknas? Iaf, ska snart på träning, först fotboll och sen handboll, galet kul!


240110


Idag är det söndag och en hel vecka ligger framför en, en vecka som för min del troligtvis kommer bli rätt tuff. Veckan som varit då? Jo den har varit galet chill, förutom en sak, att jag varit ganska glösmkt. Kolla in det här, haha:

Tisdag: Glömde handbollsskorna när jag skulle till träningen. Bara fara hem och hämta dom och missade början av träningen..
Onsdag: Letade som ett psyk efter min vattenflaska på fotbollsträningen (trodde jag). Tillslut förstod jag att jag att jag hade glömt den hemma. Sad face där. Iallafall, när jag kommer hem och ska packa upp min väska så inser jag att vattenflaskan varit med på träningen hela tiden, i min väska.                                                           
Torsdag: Börjar alltid dagen med idrott i skolan, så tar alltid på mig idrottskläder direkt på morgonen och packar ner ombyte (vardagliga kläder) Iaf, när jag duschat efter gympan och ska klä på mig inser jag att jag glömt mina byxor hemma, klantigt! Min syster hade sovmorgon och kunde komma med ett par åt mig, tur i oturen.
Lördag: Hade bortamatch och samlingen var tidigt på morgonen. Jag tar det lugnt eftersom det är en halvtimme kvar till samlingen. Vaknar ur mina tankar av att min tränare ringer och frågar vars jag är. Jag hade glömt bort tiden totalt..

Mitt mål med nästa vecka är att jag ska bli mindre glömskt ;-)


det var en kväll i juni



låt bilderna tala för sig själv. jag saknar sommaren.

gameday


idag har vi spelat match, årets första för min del och årets första på stor plan för laget. Det resulterade med förlust, inget att tjura över, bara att ta nya tag! Ser fram emot morgondagen: 2 timmarsträning och sedan ska vi ut och äta med laget.

om jag bara kunde drömma



Helt seriöst. Twilight är trååååkigt himla bra! Filmen gjorde en förtrollad. Tanken att läsa böckerna har alltid funnits, det är bara tiden det har varit brist med. Läxor, träningar och skola hit och dit, när ska man hinna lägga sig ner och bara koppla av med en bok? Har inte funnits på kartan, tills vi fick till uppgift att läsa en bok på engelskan. Valet av bok var klockrent, och jag är lycklig. Kvällen är räddad ;-)

vad är underbart


En perfekt blå himmel. Gratis påfyllning. En lägereld. En regnig söndagsmorgon. Sol på snön. En nybäddad säng. Gå utan destination. Sovmorgon. Träffa på en gammal bekant. Lämna in en läxa i förväg. Sjunka ned i en skön fåtölj. Skratta utan anledning. Gå till en riktig bra konsert. Spela fotboll. Hitta pengar i en gammal jackaficka. Åka bil i mörker och ösregn. Vinna en viktig match. En varm lång dusch. Fyverkerier. Sena sommarkvällar. Jobba utan press. Tystnaden vid läggdags. Människor som väntar på sin tur. Lära sig en ny låt på pianot. Lära sig något man alltid funderat över. Titta på gamla kort och minnen kommer tillbaka. Vakna upp och ingenting gör ont. Säga saker du länge velat säga. Hålla ett löfte under svåra förhållanden. Fredagsmys. Tala väl om en vän. Lyssna på en gammal favoritlåt.

det är snörugby


stressig dag? ja det kan man väll säga, men en rolig sådan. Skoldagen började med snörugby, inte något som man prövat på tidigare men det var sjukligt kul! Ungefär samma regler som i vanlig rugby förutom att det utspelades i djupsnö, ja djupsnö! Killarna var helt galna och det smartaste tjejerna gjorde var att stEfälla sig åt sidan när det kom springande i full fart. När man väl fick tag i bollen var det bara att kuta för att inte bli snöbadad själv, panik panik! Det var iaf lagomt skönt med en lång dusch efteråt, när jag väl skulle ta på mig torra kläder så visade det sig att jag hade glömt mina byxor hemma, smart! Det löste sig iaf och en timme senare satt jag på bussen påväg till Amanda och Luleås gymnasieskola, var jätte roligt där och blev helnöjd. Tack Amanda!
Sen var det bara att stressa vidare hem och på handbollsträning och nu sitter jag här, nyäten :-) Ska alldeles byta om till fotbollskläder och dra och träna. Vi hörs!

john blund anropar.


är fullkomligt slut i kroppen och knoppen efter den här dagen. Mina ben är spom spagetti och huvudet värkar, jag längtar verkligen efter att få krypa ner under täcket, släcka lampan och bara sova. Att få gå och sova efter att ha varit och tränat hårt, den känslan är ganska så underbar, håller ni inte med va? Efter skolan idag gick jag till elin i väntan på bussen, vi satt som fastklistrade framför tv:en, framför barnkanalen, haha! Pogram efter pogram, jag struntade i bussen och satt där och skrattade istället, det var mys!

Grattis Amanda på födelesedagen, 17 hela - ojojoj säger jag bara! ♥

Nu ska jag sova, imorn inleds dagen med Snörugby på gympan, låter brutalt? DET BLIR SKOJ!


en tisdags-töntig tjej tränar


Nu ska jag och träna handboll. Får se hur det kommer att gå, skoj ska det iallafall bli.

190110

Var ett bra tag sen senast jag skrev, har varken haft någon tid eller lust till att skriva. Finns så himmlans mycket annat man kan göra än att sitta och blogga. Men ändå är det någonting som gör att man dras tillbaka och börjar sitta och skriva igen, det går i perioder. Men som sagt, mycket annat har hänt. Jullovet har övergått till skola, jag jag har hunnit fylla 16 år, 16 HELA år, det är sjukt vad tiden går fort! Igår mitt på dagen kom jag hem från katrineholm och Sverigecupen, och hela helgen kan beskrivas som väldigt kul. Hur matcherna skulle sluta var man redan förberedd på, men vi kämpade hela tiden på och det var verkligen roligt att spela. I katrineholm har vi även passat på att se två landskamper, Sverige - norge, en vinst var för båda lagen.

Nu är det iallafall tisdag vilket innebär skolans mest chilligaste dag, vilken tur för mig som har varit som en zombie ända sen jag kom hem. Har bara spec fotboll och kemi, ganska så mega nice. Det var allt jag hade att skriva, ganska torrt och tråkigt långt inlägg, men sånna får man stå ut med.

100107


sitter som gjuten i i soffan och ser på en film på trean, the break-up. Mina fötter har gett vika, ja det har väll gjort ett break up med resten av kroppen, sööömn skriker de efter.

TONIGHT'S GONNA BE A GOOD NIGHT


nu drar jag till mina vänner, ciaooo!

100105

Lite mer bilder, här är några på mina gótjejer från första januari. Ikväll ska vi tre ha en mysiig kväll med film, fifa och en massa gott, najsigt!




nyår i bilder.

Här kommet lite försenade bilder från nyår, men som sagt: bättre sent än aldrig. Som ni ser så blev alla bilder på fyverkerierna misslyckade. Jag hade ingen ork att använda mig av stativet den här gången, får skylla mig själv, haha.




1, 2 eller 3?


Vilken är din favorit av dessa tre?

DET ÄR SJUUUKT


ÅH vad jag älskar fotboll! Det är helt sjukt hur man kan älska en sport så himla mycket, jag längtar till torsdag och till sommaren!

100104

Har kommit hem från arenan för ett braatag sen. Först hade vi träningsmatch mot piteå och sen tränade vi. Det märktes väl att det var det första vi gjort på två veckor, inte våran bästa match precis.  I andra halvlek börja vi iallafall spela bättre och vann med uddamålet.


2009


Januari
- Firade födelsedagen på soliga kanarieörarna i Spanien


Februari
- Tillbringade 10 dagar tillsammans med min klass i Frankrike. En vecka boende hos franska familjer och 3 dagar i Paris med bara klassen. Helt klart det roligaste som hände iår, ett minne för livet.

Mars
- Njöt av en veckas sportlov, mycket skidor och mys med vänner.
- Många handbollshelger, bla DM och lilla vm.

April
- Drog till fjällen med Fanny, vi chillade på som bara den med slalom, skidor, bad, islandshästridning och en massa gott - awsome!

Maj
- tuff månad i skolan, slutspurten av nian.
- åkte även upp till kiruna och njöt av den fina utsikten

Juni
- Fick sommarlov, vilket innebar ett sorgset farväl av góklassen!
- Njöt förfullt av de som sommaren har att erbjuda.

Juli
- Åkte till borlänge med F18 en vecka och spelade dalecarlia cup, en askul vecka i lera och regn som slutade på en fjärdeplats.

Augusti
- Vi spelade oss till ett guld i luleåspelen och ett välförtjänt silver i lilla vm.
- Åkt till afrika, tunisien, träffade på en massa vilda djur och höll på dö i värmen.
- Skolan startade och jag började på gymnasiet, he-he

September
-
Sommaren övergick till höst och skolarbetet satte igång på riktigt
- Tränade fotboll i stort sett varje dag, och det var toppen!

Oktober
- Lekte med kameran lite mer än vanligt
- Började med handbollen fast kunde inte träna mycket, blev sjuk och det höll i sig i november också.

November
- Ganska seg månad, var sjuk och var borta från skolan och träningarna.

December
- Spelade SM och vi var sjukt nära att gå vidare till steg 4.
- Vintern kom och likaså jullovet. Firade jul med släkten och avslutade året med tjejerna.


RSS 2.0