stjärna

har ni aldig tänkt på det? att när man har tråkigt går tiden så sakta att det känns som evigheter och att när man gör något roligt så flyger bara tiden iväg? Den här veckan har gått otroligt fort. Anledningen är att jag har gått och varit orolig inför min redovisning som jag hade sista lektionen idag, men vet ni? jag har varit orolig helt i onödan. En hel veckas grubblande och så är det över på 2 minuter, det är mer än najs. Jag känner mig så sjukt lycklig just nu och har ju världens anledning till dej, längtar! Allt är toppen, förutom att jag fortfarande är sjuk, att det aldrig släpper? Har varit mer eller mindre sjuk i två månader nu, det är bläh. När halsontet försvinner ska jag börja träna igen, kanske blir på söndag mån tro? :) Annars har jag inget annat att skriva.. jo justedet! tog ju vaccinet i onsdags och det gjorde mer ont än vad jag hade väntat mig. Varit trött i hela kroppen och öm i hela armen, det blir nog bättre med tiden. ♣

happiness!

Nu är det bestämt! Jag är sjukt lycklig just nu, det går inte att omvandla lyckan i ord och skriva ner dom här. Nu har jag något att se framemot, något att tänka på när det känns som jobbigast. Jag läääängtar tills det är dags! Mer kan jag inte säga :-) seeeyo


091110

You can not run away from weakness; you must fight it out... or perish.
 And if that be so, why not now, and where you stand?


weakness



You can not run away from weakness; you must fight it out... or perish.
And if that be so, why not now, and where you stand?




skola


sju minusgrader, nu blir det skola!

lovely


vinter kan beskrivas med ett ord, SLAAAALOM. Ska pallra iväg mig till kåbban nån helg snart. Har även några kiruna resor inbokade. Har igentligen aldrig tänkt på det förut men jag är sjukt ofta i kiruna, haha.
Idag är det iaf måndag, har haft NK prov och bra gick det. Har inga andra läxor denhär veckan, hur najs är inte det? Så ska passa på att ta det lugnt och träna extra mycket. Fotbollen är igång igen och snart om en månad är det dags för steg 3 i handbolls sm. Aja, nu ska jag snart på träning, puss.

in action


allt på samma gång

en massa braiga vänner. en skön dag i skidbacken. en oändlig sandstrand med ljusblått hav. en massa skön och bra musik. en avgörande och spännande fotbollsmatch. en supermysig och regnig höstkväll. en julafton med alla desshärligtheter. en stor handbollsfinal med en massa publik och lagandan är så sjukt bra. en oförglömmlig dag som aldrig kommer försvinna ur minnet.

RSS 2.0