life



ibland går livet  som en dans på rosor (elr ska jag säga blommor).
det är bara och kämpa när det är som svårast och aldrig ge upp, så löser det sig!

på med joggingskorna!

19 grader ute och klockan är 22:40, nu ska jag ut på en skön joggingtur :)

fräsh sommardrink!


sommardrink gjord på jordgubbar och vattenmelon - recept av mig

ju bättre väder, desto mer sugen blir man på att mixa ihop egna drinkar. Det varit jättevarmt, så passade på att göra en drink med eget recept. Smaken är sommrig och uppiggande, perfekt för er som älskar vattenmelon och jordgubbar!

Du behöver: 2 dl juice (ex apelsinjuice), jordgubbar (ca 5), och vattenmelon (så mycket du vill ha)

1. Häll ner juicen i mixern
2. Dela jordgubbarna och skär ut små bitar av vattenmelon, häll ner i mixern.
3. MIXA
4. Häll upp i ett glas
5. Drick och njut!

ready


tjo alla glada läsare! nu ska jag packa lite och sedan trampa iväg på min cykel, ska till en kompis som bor nån mil bort, så det blir en lång cykeltur, men det är ju bara skönt i detta vädret :-) vi ses!

HÖGTRYCK


Det är helt otroligt vilken värme vi har. Solen har legat på hela dagen,  vilket högtryck! och det ska tydligen hålla i sig också, imorn skulle det bli ännu varmare. Men man kan inte klaga för det är ju det här vädret man har längtat efter sen i vintras. De ända som får klaga är djuren, min kisse har legat i buskarna hela dagen, precis som igelkotten..

smoothie


en härlig smoothie baserad blåbär och hallon som jag slängde ihop tidigare idag, perfekt till varma sommardagar. Superenkelt att göra, tar bara 5 minuter. Recept finns på internet. Pröva vettja!
nyttigt & gott.

nature


kanon väder idag, precis som lovat. snart ska jag på träning i 2h, gött!

vecka 26



under den veckan som varit, första veckan på lovet, har vädret mest bara varit dåligt, men för den kommande veckan ser ganska lovande ut, tummen upp, det gillar vi!

080715


 You ever look at a picture of yourself and see a stranger in the background? It makes you wonder how many strangers have pictures of you, how many moments of other peoples lives have we been in, we're we a part of someone's life when their dreams came true, or were we there when their dreams died. Did we keep trying to get in, as if we were somehow destined to be there, or did the shot take us by surprise. Just think, you could be a big part of someone else's life, and not even know it.

futbull


tjo, nu ska jag och träna, så sjukt kul!

en början

"en tusenmilafärd börjar med ett steg", med det citatet kan jag beskriva det jag nyss påbörjat, att resna ut min garderob! Det är långt ifrån färdigt, men jag har iallafall börjat, vilket är det viktigaste. Det är alltid början som är jobbig, det gäller allt. För när man väl börjat går allting som på en rallybana, dvs fort.

Midsommar afton idag, har inga planer. Fanny sov hos mig igår till idag, årets första tältning. Det var inte så att man vaknade för att det var för kallt eller för varmt, utan vi vaknade av att en man och en kvinna hade en låång konservation på vägen utanför tältet, komiskt. 

Det här sommarlovet har bara erbjudit dåligt väder, regn och moln. När ska de riktiga sommarvädret komma?
Långt och meningslöst inlägg, det ända jag har att erbjuda just nu.

bildyra


1994


Vem är jag? Varför bloggar jag?
Jag är en glad 15 årig tjej, född vinter 1994 som bor i norra sverige. Börjar naturvetenskapliga programmet till hösten. Jag har ett stort intresse för sport, och framför allt för fotboll. Andra saker som intresserar mig är att resa och fotografera. Jag har alltid haft ett intresse för foto, men det intresset ökade när jag fick tillgång till en bättre kamera. Båden utanför och samband med mitt sportintresse så blir det många resor i vårat avlånga land, både korta och långa sträckor, något som jag verkligen gillar!

Varför bloggar jag då? Har läst så många olika bloggar, och från dem har jag blivit inspirerad till attt göra samma sak. Jag startade bloggen främst för att publicera mina egna foton, men även för att skriva om min vardag och mina åsikter. Jag ser det som en rolig grej, att blogga, när man har tid över. Om det inte var roligt så skulle jag inte göra det.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0