Every thing comes to an end


Allt vi har kvar är minnen, minnen att le åt och sedan leva vidare.

fina svenska sommar


Sommarvärmen kom tillbaka, så har njutit till max av varje minut idag. Åkte till stugan en sväng, bara solat och chillat lagomt. Även hunnit jobba en sväng också. Ikväll blir det nog en lugn kväll för tidigt imorgon tar vi bussen till gällivare för två matcher. Så blir väll att jobba lite nu och sen mysa framför tevisen, eller så skippar jag jobbandet och beger mig mot tven direkt. Aja, får se, tar det som det kommer.

Walking my own way


Open your eyes and see things as they really are




Vi vann derbyt


Vi vann derbyt idag, och o ja vilken skön känsla när domaren blåste av matchen. En av de skönaste segrarna iår, helt klart. Vinst som innebär att vi i nuläget ligger etta i serien, fotboll är underbart ja.

rain meets nature


I have to do it on my own


Vet inte vad jag skriva. Mitt huvud snurrar runt och jag känner mig vilsen. Den senaste tiden har varit tuff, otroligt tuff. Världen är orättvis och jag kan inte göra  något åt det, inget annat än se på. Det är svårt att vara stark, men jag måste. Jag gör mitt bästa. Idag tog jag bussen till sjukhuset och hälsade på elin, fina elin. Var där några timmar och vi såg film, den tjejen är otroligt fin ♥ 

catch the moments



I earned some money


Dagen har bjudit på super väder, så har tillbringat dagen ute i solen och jobbat i några timmar, hi money! Nu blire lite mat i magen och sen bege sig iväg för match.

unnecessary facts



Medan regnet spelade sitt spratt ute idag så passade jag på att städa, jeeteduktigt av mig. Fick även in lite nytt från ikea, thank you sisth. Kände att det här blev ett jätteintressant inlägg och jättenödvändgt att skriva, men, bara för att, bara för att det var reklam på the televison.

Att vara stark

Att vara stark är inte
att aldrig falla,
att alltid veta,
att alltid kunna.

Att vara stark är inte
att alltid hoppa högst eller vilja mest.
Att vara stark är inte
att lyfta tyngst,
att komma längst eller att alltid lyckas.

Att vara stark är att se livet som det är,
att acceptera dess kraft,
att ta del av den,
att falla till botten,
slå sig hårt och komma upp igen.

Att vara stark
är att våga hoppas
när ens tro är som svagast.

Att vara stark
är att se ljus i mörkret och
att alltid kämpa för att nå dit.


yesterday's






Igår spelade vi höstsäsongens första match, slutade med en övertygad vinst och tre poäng. Azzzum! Nu drar jag iväg för ännu mer fotboll.

an emty world full of life


we find our way tonight





Kvällen blev en mysig sådan. Vi tog en spontantripp upp på berget och fikade i solnedgången. Jättemysigt.


RSS 2.0