LILLA VM FINAL!

LILLA VM FINAL! LILLA VM FINAL! LILLA VM FINAL!
taggggggggg

20th august.

    
passande bild kommer hit lite senare



tjo allesammans!
igår drog fanny och jag en fika på hansson och sen efter det lite minigolf, andra gången denna vecka för min del.. ..men det är kul och spela, iaf när det går bra, hehe :) Mest aktiva aktivitet denna vecka, eftersom jag varit sjuk, men nu är jag på bättringsvägen och är nästan helt frisk. Om igår då, på kvällen for jag med Amanda och hennes bror och åt glass i stan, och sen resten av kvällen spenderade vi med kubb, supergoa vinbärssmoothies och tv-tittande då zlatan gjorde debut i barca, helt okej debut :-) sleepa sedan over hos amanda.

Idag har jag haft träningsmatch mot bbk p95, och det gick ju då sisådär, de var sjukt snabba och tekniska. Ingen bra match från vår sida, men det blir svårt att få ett bra spela när man möter ett sånt lag, ett killag. Skönt att komma igång igen efter att ha varit borta i två veckor, en vecka som turist i afrika och en vecka som sjukling hemma. På lördag är det dags för lilla vm, är taggad till tusen!

ska bli skönt att sätta sig framför brasan nu och titta lite tv nu :) take care!

19th august


 vara med F today :)


det närmar sig



samma sak, år efter år

Det är nu bara 6 dagar kvar innan skolan drar igång igen. Sommaren kommer och går alltid lika fort, varför kan den inte vara som vintern som alltid känns som en evighet? De här 6 sista dagarna får man passa på att göra saker som man vet att man inte kommer hinna eller kunna göra sen. Man får helt enkelt ta vara på de här sista dagarna och sen det man inte hinner, får vänta till nästa sommarlov. Jag menar, inom ett år så har vi ett nytt sommarlov framför oss och de andra årstiderna är inte så dumma det heller? Vintern och våren med alla dagar i skidbacken, det är kul på sitt sätt :) För mig känns det helt okej att skolan snart börjar och att sommaren tar slut. Okej, jag erkänner, det är lite tråkigt men samtidigt vet vi ju att sommaren kommer tillbaka. Det är värre att mista något som man aldrig får tillbaka. Allt roligt tar slut någongång, och vissa saker kommer tillbaka, som sommaren!

Bara för att sommaren håller på att gå mot sitt slut så ska man inte deppa. För om man exempel lyssnar på en bra låt på radion, så istället för att tänka på att den snart i slut, så njut så länge den varar.

afrika resan i bilder - DEL 1

 Lite bilder från afrika resan. Lägger ut några i taget och här är de 6 första :)

parachute flygning, så härlig känsla!

fontän som rör sig efter musik :)

strandbild, kille med sandslott.

kväll i medina, sandstorm och blixtoväder

kameler vilande i skuggan, vanlig syn :)

kameran följer med vars jag än går, på bild är ett litet droppande vattenfall.


afrika


north africa

Hemma återigen i sverige. Har varit en underbar resa med superbra och varmt (!!!!) väder och en massa spännande och roliga upplevelser. Badat, träffat på alla afrikas olika djurarter, sett hägringar, solat, glass i massor, sandstorm, shoppat, åkt segelbåt (katamaran), ja listan kan göras lång. En av de mest härligaste upplevelserna var att flyga parachute. Vilken känsla! Kände mig som en fågel (haha) och utsikten var amazing. Lite läskigt, men värt det. Om ni inte gjort det förut, så prova på det!

Mer bilder kommer senare :-)


från gaten, hejdå sverige.

sitter inne på gaten nu, ska snart kliva på flyget. Så det blir sista inlägget från sverige. Vi syns, hare bra därhemma :) 

från arlanda!

Sitter här på arlanda. kom hit kring 10 imorse och åker vidare till afrika vid 21.00 ikväll. Hela 11-timmars väntan, men den som väntar på något gott, väntar aldrig förlänge ;) btw, nu är det ju bara kring 4 timmar kvar. Det är bara att fördriva tiden med andra saker, precis som jag gör nu. Bra väder är det ju här i Stockholm så har passat på att sitta ute i solen. Kring 12 i natt landar vi iaf, och sen så har vi en bussresa framför oss innan vi är framme vid hotellet. Det kan dyka upp ett eller flera inlägg därifrån, men jag lovar inget. Utan det är väll om man får några minuter över. Du kan ju hålla utik iaf :)

Hade bra hemma i Sverige och frys inte alltför mycket :)

hejdå sverige!


åker hit nu, hejdå

GULD I LULEÅSPELEN!


guuuuuld!   jennifers bild.

Dålig uppdatering, men det är ju sommar? finns så mycket annat att göra än att sitta vid datorn. Sedan senaste inlägget har jag spelat luleåspelen med f94. Obesegrade genom hela gruppen, vinst med 5-0 i semifinalen och sedan blev det att spela final mot Norrvalla från Finland, landskamp :) . Vi vann finalen med 5-4, trots att vi låg i underläge med 2-4 i andra halvleken. Sjukt bra! ..och ojoj vilken glädje när kvitteringsmålet 4-4 och det avgörande målet kom, riktig glädje det :)

Lite mer bilder

gläääädje

innan finalen

efter ett mål (?) i finalen

efter vågen

RSS 2.0