30 december


den här dagen har varit ganska så mega bra. klev upp 7 och tog sedan bussen med amanda till step in. där tränade vi, tog massage, basta, duscha och ljusterapi. Strax innan två så gick vi därifrån nöjda men dock ganska hungriga, så vi mötte upp Elin och åt good buffé på thai. Efter det chilla vi på och var på stan, tog bussen vid sex hem. Nu sitter jag här i soffan och ser cinderella story, eller ser och ser.., jag sitter vid datorn och lyssnar på tven i bakgrunden. Den filmen har man sett ett flertal gånger, men bra är den! Imorn är det dags att fira nyår och det kommer nog att firas med tjejorna, i hope so!

shopping

dagen har tillbringats i luleå med välförtjänt shopping och en massa bus. Var dock väldigt mycket människor: REA = mycket folk = jobbigt för kropp och själ = tröttsamt = uppiggande mat = bra humör och mycket skratt. Det går runt i en god/ond cirkel, haha. Nu när jag kommit hem så har jag kollat runt efter mer kläder. Tacka den som uppfann nätshopping, man kan sitta i soffan med datorn i famnen utan stress och oändliga köer, ilikeit! fördelen med riktig shopping är att man får umgås med underbara vänner ♥


lucia and so on


idag har et varit lucia på skolan, rätt så nice! luciatåg och gott fika tackar man inte nej till. Har även haft svenska prov idag, har pluggat som en psyk hela veckan eftersom vi skulle kunna 504 svenska synonymord som man knappt hört förut. Hade förväntat mig ett ganska så stort prov men det tog bara 15-20min, kufisk! :) 
ikväll ska jag packa, åker bort imorn. ciao.

091203


ligger och väntar på att maten ska bli klar, är vrålhungrig!! Som sagt, idag var det första dagen i skolan den här veckan för min del. Torsdagar är riktiga slödagar; matte är ända vanliga lektionen :-) 

Efter att jag har ätit så ska jag bara ta det lugnt, kanske framför tven. Har inga läxor att göra, iallafall inga akuta, haha. Så ska passa på att njuta.. Precis som jag gjort hela den här veckan dårå.


en sanning.

jag har världens tråkigaste blogg men vet ni? det gör mig ingenting. det spelar ingen roll för jag skriver bara när jag känner för det och för att det är bra att skriva av sig ibland.

fantasi



livar upp den tråkiga bloggen med två bilder.

RSS 2.0