the countryside of france.



Stepping up. It's a simple concept. It basically means to rise above yourself; to do a little more, to show you something special. Something like this.

a longing


Jag längtar till en varm molnfri och vindfri sommardag som spenderas med vänner, bad och fotboll. Jag längtar efter kalla och ruskiga höstdagar, då regnet öser ner och man sitter inne med de allra mysigaste kläderna på och en kopp choklad i handen. Jag längtar till en vinterdag med lagom temperatur och blå himmel, som spenderas med vänner i slalombacken.  Jag längtar efter våren när den är som störst. Då snön smälter och man hör hur dropparna faller från taket. Man ser mer och mer av marken för varje dag som går, och växtligheten börjar ta till sig. Men i stället för att tänka på det som kommer så försöker jag leva i nuet, för allt det där underbara dagarna kommer så småningom. Lev i nuet och försök göra det så bra så att det är värt att minnas.


dessa söndagar


Jag ogillar verkligen söndagar. Den dagen så man vet att helgen börjar gå mot sitt slut och en hel skolvecka ligger och väntar bakom hörnet.  Varför finns söndagar igentligen?

Blev nyss klar med frågorna i naturkunskapen, vilken lättnad. Nu ska jag ta min an lresten av läxorna så jag sedan kan njuta av en myskväll framför tven. Ha en bra kväll du också :-)

har precis gjort klart frågorna i naturkunskapen


gårdagens bravagder

igår var det full rulle från tidig morgon till sen kväll. lyckades med några tabbar när jag skulle åka buss till sjukhuset på morgonen, först läste jag av tidtabellen fel så stod och väntade på en buss som inte skulle komma, kände mig ensamast i världen. Ett bra tag senare fick jag reda på att bussen inte skulle gå förräns 20 minuter senare, så kunde till sist sätta mig i lugn och ro på bussen. Sen var det ju dags att plinga, eftersom jag trodde att att nästa stop var på sjukhuset, inte de inte. Bussen stannade och jag klev av, och fick då gå 1-2 kilometer för att komma fram, lyckat. Sen åkte bil från sjukhuset till stan och köpte mig min efterlängtade tröja, woho! Sen var det bara att återvända hem för att hinna se årets sista seriematch. Det blev höstens första förlust mot serievinnarna Lira som gick upp till division 2-1 var ett orättvist resultat eftersom vi hade hela matchen. Efter matchen så åt vi på ming med laget, go mat och mycket prat. Roligaste var sista timmen, ska inte gå in på detajl, men oj vad vi skratta.


garnisionsmilen



imorse så märktes det att den riktigt kalla hösten har kommit, frost och minusgrader. Det var bara att gilla läget och ta på sig ett par varma vantar och cykla de där kilometrarna till stan, som idag kändes extra långa. Även fast solen sken för fullt så var luften kall som bara den. I stan blev jag mött av Elin och vi gick för att anmäla oss för att springa garnisionsmilen. Vi var nog två av ett fåtal som jogga av alla 1:or, och många av våra friends stämplade oss som knäppa, men det är vi vana med ;D. Iår kändes det som att det gick extremt snabbt och lätt att ta sig runt. Först stod man vi startlinjen och heöt plötsligt så var man redan vid 4km-skylten, sen 8km-skylten och imål, bara sådär. Vi båda konstatera att det var nog all fys på fotbollens förtjänst, haha. På eftermiddagen hade vi likabehandlingssnack t i ca en timme med klassen. Efter det när vi hade slutat så cykla jag och elin till marknaden i stan och invensterade 4 t-shirts tillsammans, 4 till priset av 3 pågrund av Elins braiga övertalningsförmåga, imponerande tjej alltså! Något som var mindre imponerande var att förmiddagens sol hade bytts ut mot regn och rusk, usch och fy! Väl i stan så passade jag på att köpa en träningsdagbok. Vi har tilluppgift av special fotbollen att skriva in varenda pass vi gör, allt från skolidrott till fritidsidrott. Så ska bli najs att få dokumentera denna milrunda i boken :)

Kvällen ska spenderas i stillhet, kanske lite tv-tittande eller något i den stilen. Imorn är dagen fullproppad med shopping, fotboll och lagmiddag. Ni får hade bra, nos vemos!


170909

tjoho! sitter nu här på golvet i mitt rum och ska alldeles snart sova (tidigt, jag vet). Ska ju som sagt springa en mil imorn på morgonen med elin, taggad ;D. just nu är jag inne i en slags hyper-träningsperiod, haha. Mår så himla bra av att få träna.

Idag började vi skoldagen med idrott, och tydligen så hade vi cooper, inte alls många som var beredda på det men det var bara att gilla läget. 7,5 varv runt löparbanan. På musiklektionen spelade vi gitarr och  prövade på att spela lite trummor, talanger hela bundet, höhö. Skoldagen avslutades på arenan med fotboll.

160909

hej bloggen! sitter nu här i sängen och klockan är strax efter halv 11 och är jag är ganska så trött. full rulle hela dagen. skola, stan, träning och avslutning med f18. Inte många timmar som man fått vara hemma idag, kanske totalt 4? (borträknat när man sover dårå :b ) Träningen var superskoj,  lirade match nästan hela tiden. well well, imorn har jag sovmorgon och sen idrott som första lektion. Torsdagar är ju som sagt dagens bästa vecka med idrott, matte, musik och spec.fotboll. Sleep tight!

Struck by Lightning


english poem writing in the school

Började 12.20 och slutade 5 idag. På engelskan hade vi en vikarie vid namn Gerda och under lektion fick vi göra engelska dikter. Länge sen jag skrattade så mycket under lektion, haha! Efter 5 cyklade jag hem och sen mötte jag Amanda och vi tog en promenad. Kul att träffa henne igen♥! Det är så konstigt att vi inte går i samma klass eftersom vi har gjort det så länge jag kan minnas.

Just nu ligger jag här i sängen och pluggar lite english, har ett test imorn. Imorn är det sista dagen med "riktiga" lektioner den här veckan, eftersom torsdagar är såkallade chilldagar med fotboll, idrott, musik osv och på fredag utgår lektionerna för att istället springa en mil. Ibland leker livet :)


150909

goddag! har varit och tränat fotboll arenan imorse. Sen har jag bara varit hemma och ätit oså. Ska alldeles snart trampa iväg på cykeln till skolan för dagens första lektion. Har 3 lektioner idag, sen slutar jag. Det är bara att kämmpa på,  Nos vemos todos!


god gärning för naturen


har varit och plockat skräp efter vägkanten med f18 idag. Helt osannolikt vad mycket skräp som finns! Efter en timme och 45 min arbete kunde vi konstatera att arbetet var gjort, vilken lättnad! Det mest konstiga som vi hittade var ett par 3D-glasögon, inte precis vad man väntar sig ska hitta ute i naturen, vi fick oss ett gott skratt!. God gärning för naturen. Imorn har jag sovmorgon och sen fotboll, kul dag lär det bli. Nu ska jag sova, take care!

photosession

lite bilder från dagen




140909

hej allesammans! skulle igentligen sluta 4 idag, men så blev det inte. Hade bara spanska och sedan slutade vi för dagen, eftersom på matten kom ingen lärare, naturkunskapen var inställd och naturkunskapen ställde vi in för att att göra arbetet hemma. Så slutade alltså kring 10 och tog tolv bussen hem :-) Tummen upp för sådana här dagar, när man är helt inställd på något jobbigt och så sedan slipper man göra det, how great!


SERIESEGRARE 09


glaaaada tjejer!

petra och jag!

"segern är vår, segern är vår, vi har vunnit serien iår"

Seriesegare F18 2009, hur härligt låter inte det? Vi vann seriefinalen idag, borta i piteå mot storfors aik med 1-0.

cute chippen


är han inte lite söt va?

lite för mycket att göra

hej allesammans! det var ett bra tag sen senast, rättare sagt 3 veckor sen. Jag har helt enkelt varit så busy, och då har bloggen blivit lidande. Skolan har startat igen, ny skola och ny klass för min del. Första 3 veckorna på natur har gått bra och shemat är helt okej. Två dagar till 5 och det beror på att jag har spec.fotboll båda dagarna, 3h/dag. Så detär inte så mycket vanliga lektioner, tummen upp!

Fotbollen har också tagit upp tid. Träning eller match i stort del varje dag. Har hunnit spela både lilla vm och dm, vilket resulterade med en silvermedalj i LV (F93) , vilken prestation eftersom vår trupp består till störst del av 94or)!

Idag är det seriefinal med f18, borta mot storfors. Finns inget annat än vinst som gäller! 4e seriematchen denhär veckan, då förstår ni kanske varför bloggen har stått orörd. Men nu ska jag försöka ge bloggen en chans, vi får se hur det går med det. nos vemos!

RSS 2.0