every day is a lession


idag har jag:
- lärt mig i was made for loving you - kiss på piano
- lyssnat till en god väns planer inför morgondagen
- blivit klar med MATTE A och B boken!! JÄÄH
- gått fram 3cm som fotbollsspelare, alltid något.

28th, wednesday


Började dagen med engelska nationella och slutade skolan strax innan tio. Tycker skolan blivit ganska så chill på senaste tid. Ja, NV är faktiskt chill ibland. Dedär "du-kommer-inte-ha-någon-fritid"-snacket som man hört så mycket om innan är bara lögn, en falsk bild skapad av dem som aldrig gått NV. Det handlar bara om anvsar. Sådetså.

happy times


Det senaste månaderna har varit oslagbara, och det blir bara bättre.

gameday


matchdags

friday 9th


The girl behind the red door.


living the dream


njuter av livet till fullo.

sweet summerbreeze


Jag längtar till sena sommarnätter. Jag längtar till man kan springa barfota i gräset med charmanta vänner. Sommaren är allt bra härlig.

new stuff


Lite saker jag köpte häromdagen. Pärmarna var en riktig invenstering, behövdes verkligen och ja The sims 3, behöver jag säga mer? 

fillippinerna - del 2


2th april


solen skiner, plusgrader, takdropp, hur bra?! Våren kom med april, låt den stanna också, snälla. Dagen har spenderats i stugan. Funderar på att ta en springtur eller en vårprommis, vi får se vars dagen tar mig.

don't cry because it's over, smile because it happend


den här dagen var så gojävla kul, minnesvärd och alldeles fantastisk.


fettuccine med asiatisk wok


en ny matträtt som jag prövat på tidigare i veckan, blev även dagens lunch: fettuccine med asiatisk wok. Det är sjukt gott! Som första lovdag så gick jag till skolan och gjorde ett prov imorse eftersom att jag varit borta ganska länge, det gick super! Efter det så har jag varit på stan och spenderat pengar, hehe.

RSS 2.0