make peace, not war

Pluggandet blev genast lite roligare när detta linne dök upp hemma hos mig, beställt i januari. Glad tjej!


eastholiday, thanks for that.


Det här lovet kunde inte komma mer lägligt. Tack för det.


finish each day and be done with it.


Finish each day and be done with it. You have done what you could; some blunders and absurdities have crept in ; forget them as soon as you can. Tomorrow is a new day; you shall begin it serenely and with too high a spirit to be encumbered with your old nonsense.

Blötare än en blöt hund

ett faktum: om 24 timmar har vi lov. OCH DET ÄR HELT SUPER! Dagen började sådär, vi hade spec.fotboll och planen var blötare än en blöt hund. Så fotbollskorna var fulla med vatten när vi var klara. Sen slutade vi tidigare idag så vi tog en snabb fika på hanssons. Nu väntar jag på mat, och handbollen börjar på tjugo minutos, så vi får se hur det här går. Om fotbollskorna hinner bli någorlunda torra tills ikväll så blir det fotbollsträning ikväll.  Hade!

my immortal


Ja den här låten håller jag på att klinga på pianot nuförtiden. Kommer ta ett bra tag innan man kan hela, men har kommit en bra bit på iallafall. Btw, Scott D.Davis du är bra magisk!

just love it


fruktansvärt svårt, men extremt bra!


Var för ett tag sen och såg när damerna tog hem årets sista seriematch, inte illa. Förövrigt då; idag är det söndag, vilket betyder skola imorn. Vi har spelat 8 matcher i helgen, vilket slutade i ett silver. Jag är ganska trött. Borde göra någon läxa men tv:en lockar mer. Sommartid, men inga sommarkänslor. Bara tre skoldagar till lov (!). Jag har en fruktansvärt svår men extremt bra plan, som jag ska lyckas med, bara så ni vet.

gör om, gör rätt.

Vi missa våran finalplats i DM pågrund av en felbedömning av norrbottens handbollsförbund. Alltså snälla. Hur kan man göra ett sådant fel i ett så stort sammanhang? Skandal kallas det.


final countdown


Varit en dag full med handboll. Imorn spelar vi om tredje plats på hildurs och FINAL på arenan. Nu blir det sängen. Det här fixar vi!


We're gonna win - bryan adams

Två matcher, en vinst och en oavgjord. Den här dagen har i sin helhet varit bra, ja mer än bra. Taggar om till morgondagen, fyra matchisar står på spel.  Sängen väntar, lite musik på det, ja godnatt.

feeling alive


Fysikplugg. CHECK. Lagomt trött så nu behövs lite musik och en säng så är jag nöjd. Imorn drar DM igång, två matcher på schemat. Like it. TAGGGGG.

thursday, 25th


Kom nyss hem från stan. Har haft spec.fotboll och sen har jag missat lite bussar med mening och istället umgåtts med en coolish vän som jag mötte på stan, busat på litesådär som vi brukar! Nu håller jag på att laga mat och jag har faktiskt gjort en breddning på matlagningsfronten, så nu blir det wok. Sen ska jag sätta huvudet i fysikboken, prov imorgon. Det blir bra.

Call my name and save me from the dark.


Wake me up inside.


make a wish


"Name a wish, place it in your heart. Anything you want, everything you want. Do you have it? Good. Now believe it can come true. The world is full of magic you just have to believe it. So make your wish. Do you have it? Good. Now believe in it with all you heart".


jag är totalt misslyckad, ibland.

kom hem från the shcool för ett tag sen, skönt med bara två lektioner. Ibland är jag totalt misslyckad, som idag exempel! Hade haft fotbolls spec på morgonen och var på väg in till skolans matsal med träningsväska och allt. Är iallafall på väg nerför trappen och lyckas missa ett trappsteg och faller ner framåt och åker som en rutschkana nerför flera trappsteg. Haha, det var ganska pinsamt. Jag kan tänka mig att det måste ha sett helt sjukt roligt ut, kul för alla som fick se det live!

Nu ska jag äta något och sedan bege mig mot träning, melonnajs!

life is simple, it is just not easy.

Jag tänkte skriva ett par kloka ord, men sen försvann det bara ur minnet. Bara sådär. Men har ni tänkt på hur lätt det är att bara ge upp, bara sådär. Då allt känns förjävligt, inget funkar och man känner att man är flera mil från att lyckas. Den känslan är jobbig, men vafan, inget blir bättre av att ge upp. Det har jag lärt mig, eller åtminstone så försöker jag. Man lär sig av att misslyckas och av alla motgångar, genom att inte ge upp utan att kämpa vidare.

life is simple, it is just not easy.

at least i'm trying


skoldagen var helt okej. Ja, eller faktiskt mer än okej. Gick 10.05-13.45 istället för 08.20-15.25, sånt gillar vi! Sedan dess har jag chillat järnet, så nu hade jag tänkt slå på bra musik och dra plugget. Ikväll blir det fotboll och handboll, love it.

Fillippinerna - del 1

första delen med bilder från fillippinerna.






skulle inte sitta helt felt


skulle inte sitta helt felt med ett par nya blåa chinos, jag gilla´rom!

en bra start på dagen


så här cool var man för någon månad sen, höhö.

är nyss inkommen från en skön springtur, den här gången fick det bli skogen. Så nu är man lagomt pigg. Har en en hel som ska hinnas göra idag, eventuellt så kommer det in någon bild från resan. Håll utkik. Peace.


black eyed peas


detta band är grymmt. kan inte sitta still till deras låtar, omöjligt!

ett paradis


låt bilden tala för sig själv. UNDERBART

flera bollar i luften

finns det nå sämre än när man är riktigt taggad på att träna och så blir träningen inställd? dumma fula snöoväder, jag gillar inte dig. Något jag däremot gillar är att vi vann derbyt mot kroken idag, goooodie. Var lite nervis för hur det skulle gå innan, efter att inte har spelat på över en månad, men det gick helt okei, vi vann ju!


我可以下降。我可以失敗。但我再次出現。


Anyone who has never made a mistake has never tried anything new.

någon annanstans


"skriv fördelarna med att bo i just ditt hemland", ja det är det som spanska läxan går ut på. Perfekt tidpunkt att få en sådan läxa, bra tajmat! Kan ju säga att jag inte kan komma på någon just nu. Okej en, man kan åka slalom. Skulle vara betydligt lättare att skriva om nackdelarna, då skulle listan kunna göras lång.

he is a proffesional baseball, HAHA


he is a proffesional baseball, HAHA. Jag är övertrött, har skrattar åt precis allt idag. Får se hur den här träningen går.

an endless world


Jag är full av energi. Som en energibomb, höhö. Stackars mina coola klassisar som måste stå ut med mig när jag hoppar och skuttar omkring i korridorerna och sjunger med min fina stämma, den är verkligen fin. Tjäna 1kr igår under mitt dansnummer. Någon slängde ner den på mig, det betyder väll att jag är bra? Eller inte.. men man måste bjuda på sig själv!

det galnaste jag gjort.


underbart! woo, har över tusen bilder från resan, får visa senare, har inte äns hunnit få in bilderna från
systemkameran än. Här kommer en del av resan i ord/meningar, ja kalla det vad ni vill:

massor av asgarv. banasplit. chillat på ett hustak i en okänd ort under en stjärnklar himmel bland fladdermöss med en söt en. varmt azurblått vatten. sjungit och dansat som en tok. åkt harness zorbriding extreme sport - galnaste jag gjort i mitt liv!. risfält. starbucks. gasat vattenskoter. toppenväder varje dag. vandrat i djungel. mall of asia. skyskrapor. armband. söta pojkar. prövat på robinson liv. förlorat i kortspel efter kortspel = femtiotretusensjuttioen bananer att äta. varit med i en filipinsk reklamfilm för en åkattraktion, ganska mega coolt. snorklat bland söta fiskar. ray ban. sena kvällar med en mycket cool vän. flyfish, och nej jag ramla inte av mest gånger... . massage. båt. wakeboard åkning. käkat kokosnötter i djungeln. frisbee. shopping. fisk och fruktmarknad. sprungit skrikande igenom en okänd stad och trott vi blivit jagade av en mördare, haha. chillat galet på stranden. filipinsk danshow. sandslott. soldnedgång. 

oki, det där var långt ifrån allt, men sammanfattat så kan man säga att jag levt livet, ganska så azzum ja. Peace!

walk without destination



sävast är ett mycket fint ställe, oki?


fresh stuff


I Fillippinerna ligger Mall of asia som är världens 3e största shoppinggalleria efter två som ligger i kina. Så det blev en hel del shopping när vi var i huvudstaden. Köpte bland annat två nya converse för otroliga priser, ett par röda och ett par mörkblåa, glad tjej!


this way to paradise


3-i-1 landning i kalibo.


saturday, a good one.


Nyss kommit hem från vår stora stad. Fick världens knäppaste idé igår, och när jag väl bestämt mig för något, så utför jag det också. Så har inhandlat lite till denna coola sak, och även passat på att köpa den tröja och lite annat smått, ganska så bra.


Fillippinerna 2010


Är nyss hemkommen från Fillippinerna. Enligt mig så slår det Thailand, helt klart. De här veckorna har varit helt jävla oslagbara. Även om jag skulle sitta och försöka skriva ett jättelångt inlägg för att försöka förklara vad jag har upplevt och gjort så skulle det inte vara tillräckligt för att kunna beskriva. Det går helt enkelt inte att beskriva, har upplevt så himla mycket, och det har varit så förbannat askalas kul! Inte någon vanlig charter utan en riktig resa, ingen turistbubbla till stad utan något riktigt. Det bästa med hela resan är att jag träffat nya underbara människor och det är det som har varit toppingen på mjukglassen, det lilla extra. Det bästa är att vi kommer ses igen, det vet jag! 

Fotogalen människa som jag är så har jag fotat en hel del, så finns väll lite med är tusen bilder från kamerorna som fått resan på bild, så finns en hel del att visa! Tänkte försöka sammanfatta resan sen iallafall, i ett annat inlägg, för nu är jag lite för trött. Har drabbats av jetlag så idag steg jag upp klockan 4, pigg som en mört, haha great. Men take care, ses!

RSS 2.0