en liten malin i ett stort manila

klockan är nu strax 11 på kvällen här. Har varit på sightseeing idag och shoppat en hel del också. 32 grader idag, inget att klaga över, underbart! Morgondagen kommer bestå av flyg, buss och båt innan vi är framme på paradisön Boracay, där ska vi spendera det närmsta veckorna. Hoppas ni har det bra, puss!

snöstorm - sandlåda - himmelriket

Efter drygt två dagars resande så är vi nu framme på fillippinerna, i huvudstaden Manila. Efter att ha spenderat 5 timmar i Qatars huvudstad Doha i saudiarabien och inte sovit ett dugg på flyget (pågrund av en söt liten filipinsk unge) så är man ganska så trött, men det är det värt nu när man här här, helt klart. Klockan är nu sex på kvällen och när vi landade var det lite mer än 30+ och klarblå himmel. Utsikten från hotellrummet är helt makalös. Ni vet tavlor man har sett på NY och alla dess skyskrapor, så der det nu, jag är i himlen!
Ska försöka lägga in nån bild sen. puss!

i stockholm


gokväll! sitter på hotellrummet i stockholm och ser fotboll, real madrid-lyon. ska alldeles starx gå och sova så man orkar upp imorgon :-) Dagen som varit, spenderat flera timmar på kallax för försenat plan. Väl framme på arlanda såg jag Tomas Dileva omkringbärande på en gitarr och en lila kappa, lite småkul.
Godnatt och hejdå Sverige! 

nu bär det av mot fillippinerna!



Nu blir det att fara till flygplatsen. Framme i stockholm på eftermiddagen. Tidigt imorgonbitti bär det av mot paradiset. Ha det bra här hemma, för det ska iallafall jag ha!

160210



puh, städat klart rummet nu, det tog sin lilla tid.  Men det var värt det, roligare att komma hem till ett städat rum än till ett stökigt.


life is what you make it


Har ni tänkt på vad våra problem är små, om man jämför med allt annat hemskt som sker ute i världen. Och har ni tänkt på att alla dessa små problem alltid löser sig i slutändan? Det är det som visar att det är inget att oroa sig för, inget att gå och grubbla över. Det är svårt att få in i huvudet att allting faktiskt löser sig, men hur svårt det än är så är det bara att inse att det är så världen funkar. It's life.


150210, måndag.


idag har jag varit in the school, ovanligt? nejdå. Men iaf, vi gick hem ca en timme tidigare för att brandalarmet gick, vilket flyt , höhö.  Nu håller jag på att packa och jag har gjort det ett bra tag men ändå kommer jag ingen vart, typiskt mig.. Dags att ta tag i det och få det gjort så man bara kan ta det lugnt ikväll. Men ha det bra iaf! :-)

140210


"Tragedies happen. What're you gonna do, give up? Quit? No. I realize now that when your heart breaks, you gotta fight like hell to make sure you’re still alive. 'Cause you are, and that pain you feel: it's life. The confusion and fear.. that's there to remind you that somewhere out there is something better. And that something is worth fighting for."


håller en tumme, nej två!

nu är handbollslaget och spelar lilla vm kval, och fotbollslaget är och spelar match. Själv sitter jag hemma, är sjuk, inte kul alls! sitter och håller tummarna för dom och hoppas på det bästa. Handbollstjejer, det här tar ni va!

futsal SM 2010


Umeå-Östersund

Om man bortser från 15 timmars bussresa och att vi sov på världens läskigaste vandrarhem så har det här varit en bra resa, helt klart. Okei, det är faktiskt mysigt att åka buss och samtidigt se en massa filmer, ända till man ska försöka sova på den, det är bara hårt och jävligt :-D Matcherna då? Jo, första spelade vi inte bra alls, men de två andra spelade vi riktigt riktigt bra och det lönade ju sig. Sen är det ju alltid tråkigt att snubbla på mållinjen, ni vet, när man har chanserna och förutsättningarna att klara av något, men man inte rikigt lyckas, det är surt ja, och med ett annat ord så kallas det Livet. 

110210


nu sitter jag och känner mig allmänt stressad. Bläh, stress är det värsta som finns! Håller på att packa inför resan söderut imorn, hinner inte hem efter skolan så allt måste vara klart nu. 8 timmar bussresa, najs. Futsal SM kval, ännu mer najs. Ska fortsätta packa nu, och göra mina valbara kurser som ska va inne imorn. Kommer väll hem på lördagnatt troligtvis. Ciao!


en chipp



här är min lilla zötis. ja, okej. ibland är han jobbig också, men jag gillar honom ändå ♥

ett minne för livet

Torsdagen 12 februari åkte vi till frankrike, en torsdag för precis ett år sedan. Även fast det har gått ett år, så känns det nästan som om det var igår. Man minns varenda liten detalj från alla dagarna där. Fyfan vad roligt det var, ett minne för livet! Om man klickar på bilderna så blir dom större :)


10e februari 2010


idag slutade jag tjugo över 11. skulle igentligen gått till halv fyra, men gjorde en överensskommelse med en lärare och vips så fick jag gå hem fyra timmar tidigare, snacka om lycka! Idag har jag även haft min sista svenska lektion på lite mer än en månad, glad tjej :) Kommer gå med ett leende på läpparna resten av dagen. TJOHEJ! 

22:34


finns bara en person som vet varför denna bild är kopplad till detta inlägg, frankrike 09

5-0, det blev slutresultatet i derbymatchen mot ävldalen, riktigt riktigt bra det! Nu är det bara att ta nya tag och tagga som enjajagvetintevad till helgen. Om vi spelar som vi gjorde idag, så kan vad som helst hända.

090210


tisdagar är bra! med endast en lektion så är dom det. Igentligen borde jag plugga nu, men vet ni? Ibland ska man inte göra det man måste, utan det man vill, och det är precis vad jag gör just nu, och det är bra. Riktigt bra. Något som är ännu bättre är att ikväll har jag fotbollsmatch. Derby, och det ska vi ta!

080210


om drygt en timme bär det av mot hallen och träning. Vi ska lira boll hela träningen, hur kul som helst! Idag har jag passat på att åka till luleå, fick med mig leggins, jeans och lite andra småprylar, nöjd är jag :)

070210


fotbollsträning och domarutbildning, ja så har min dag sett ut. Nu sitter jag och ser wallander, riktigt bra! Imorn har jag en kortskoldag sen drar jag till luleå. På kvällen äre fotboll som gäller :-) Lär blir ganska mkt fotbollstränande den här veckan för på fredag bär det av söderut, TAGG!

cold winterbreeze


Ele chega a 25 anos


idag fyller denna grymma man 25 år. Han är kung!

060210


en backe och en halvstående/halvsittande fanny.

Kom hem från pagla för ett tag sen. Åkt madrass där i någon timme. Vi kraschlandande i varje åk förutom de tre sista, lyckat, men sjukt kul var det iaf. Roligast var nog när vi åka och så ramla båda av direkt óch madrassen fortsatte sakta ner för hela backen, hahha, vi låg och asgarvade och under tiden kom en snäll kille upp med våran madrass. HAHA =)


Ett brasilianskt pojklag från.. ja.. Brasilien.


"Robert Louis Stevenson wrote: 'you can not run away from weakness; you must fight it out... or perish. And if that be so, why not now, and where you stand?'"

Idag gjorde jag det,  jag kämpade mot det som varit min största rädsla, och det är jag sjukt stolt över. Det fanns en genväg, en lätt sådan, och den hade jag kunnat ta. Men sedan insåg jag att det igentligen inte finns några genvägar, utan tillslut hinner tiden ändå ikapp. Det bästa av allt: Det var inge farligt. Kanske tufft, men lärorikt. Man får aldrig veta vad som döljer sig i mörkret om är för rädd för att kolla. Man växer genom att stå emot och kämpa, genom att fullfölja. Idag växte jag som person.

ren lycka


16-16. Kollar på klockan, sju sekunder kvar. Elin får bollen, hon tar sats och hoppar. Tiden känns som evigheter. Hon skjuter och det blir MÅÅÅÅÅÅL. Domaren blåser av matchen och vi står som segrare. Alla skriker av glädje. En riktig laginsats. Helt insane

gameday.

Nu såhär innan matchdags sitter jag och taggar med riktigt bra låtar! Är taggad till tusen, nu är det derby som gäller och vi ska vinna vinna vinna, nu kör vi!


Live and laugh


Okej. Imorn är det torsdag, redan?! Den här veckan har gått kolossalt fort och det är ju bra, men det brukar ju alltid vara så att när man längtar till något, så går tiden så sakta, nu är det raka motsatsen. Dagarna bara rinner iväg och snart är det dags. Känns som igår då det var 2 måndader kvar, nu är det bara 13 dagar – 13 DAGAR! Helt sjukt azzum. Nu ska jag snart iväg och lira boll, gött eller vad?

hello summerfeelings.



som det ser ut nu, så kommer den här sommaren blir oslagbar!

020210


Samma sak, gång på gång. När är det dags att inse?

020210


MANNEN ÄR GRYMM!

010210


Allting börjar med ett steg, även en sjumilafärd. Jag är redo att ta det steget.


RSS 2.0