240110


Idag är det söndag och en hel vecka ligger framför en, en vecka som för min del troligtvis kommer bli rätt tuff. Veckan som varit då? Jo den har varit galet chill, förutom en sak, att jag varit ganska glösmkt. Kolla in det här, haha:

Tisdag: Glömde handbollsskorna när jag skulle till träningen. Bara fara hem och hämta dom och missade början av träningen..
Onsdag: Letade som ett psyk efter min vattenflaska på fotbollsträningen (trodde jag). Tillslut förstod jag att jag att jag hade glömt den hemma. Sad face där. Iallafall, när jag kommer hem och ska packa upp min väska så inser jag att vattenflaskan varit med på träningen hela tiden, i min väska.                                                           
Torsdag: Börjar alltid dagen med idrott i skolan, så tar alltid på mig idrottskläder direkt på morgonen och packar ner ombyte (vardagliga kläder) Iaf, när jag duschat efter gympan och ska klä på mig inser jag att jag glömt mina byxor hemma, klantigt! Min syster hade sovmorgon och kunde komma med ett par åt mig, tur i oturen.
Lördag: Hade bortamatch och samlingen var tidigt på morgonen. Jag tar det lugnt eftersom det är en halvtimme kvar till samlingen. Vaknar ur mina tankar av att min tränare ringer och frågar vars jag är. Jag hade glömt bort tiden totalt..

Mitt mål med nästa vecka är att jag ska bli mindre glömskt ;-)


Kommentarer
Postat av: MARILENA

:)



Varsågod :)

2010-01-24 @ 12:26:53
URL: http://marilena.blogg.se/
Postat av: Claudia;)

Sv; Varsegod:P

Vad händer idag då?:)

2010-01-24 @ 12:57:20
URL: http://cajso.blogg.se/
Postat av: julia

tack detsamma :)

2010-01-24 @ 18:18:58
URL: http://juliabergstrom.webblogg.se/
Postat av: MARILENA

Hehe tack tack :D

2010-01-25 @ 13:18:48
URL: http://marilena.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0